vineri, 12 septembrie 2008

A doua la mana

Stiu ca sunt ceva inadvertente cu datele de aici ale posturilor, dar va rog nu le luati in seama; mi-am transferat articolele de pe wordpress pe blogspot. Maine va si explic de ce. In plus, cei pe aici e deocamdata in constructie, si pana ma hotarasc eu cum si in ce fel vreau, si daca gasesc ce vreau, mai dureaza... sooo....sorry!

step by step

Iata-ma la munca, pierd oleaca vremea si vroiam sa spun ca blogul nu va ramane asa simplu, ci il voi imbunatati pe zi ce trece (da de fapt de ce spun asta? nu asa face toata lumea?) Anyway, promit ca pe viitor nu o sa va plictisiti pe aici! :)
Mine despre eu: pe scurt, fost elev al Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”, Rosiorii de Vede (RDV=Resedinta de Vedete, nu ca ar insemna ceva interesant, dar ma amuza teribil sa spun asta), actualmente student al Facultatii de Marketing si Relatii Intenationale, din cadrul Universitatii “Spiru Haret”, Bucuresti. Am pornit de jos (din Sud adica), si am ajuns ceva mai sus (in Bucuresti adica). Aveam o groaza de vise si planuri pana acum 1 an; din pacate unele le-am pierdut, insa, din fericire, au fost inlocuite cu altele.

Salut! Grr, tocmai mi-am topit 2 taste scriind acest prim post. Mai e si 3 dimineata. Anyway, uite ca a mai aparut un nou ajutor de bagator de seama pe blogosfera romaneasca, de, asa e moda.. oricum mi se pare o idee interesanta (si in acelasi timp o pierdere de vreme), dar totusi cred ca merita, oricum, e mai bine decat sa-mi pierd timpul cu cine stie ce alta tampenie pe net (zic io). Asaaaa, astea fiind zise, hai sa fac o mica introducere despre ce vreau EU sa fac aici: neavand cum sa schimb lumea momentan, imi propun deocamdata sa apar si eu in cadrul ei; poate am sa fiu original (sper), mai mult ca sigur am sa copiez unele lucruri si cu siguranta am sa imi dau cu parerea despre fel si fel de chestii, amuzante pentru unii, vulgare sau mai stiu eu cum pentru altii. Fiind blogul meu, imi rezerv dreptul sa scriu in ce limba vreau eu, sa scriu cu tz, dublu q, i din Y si alte alea, sa fac bascalie, sa fiu misogin, sa fiu subiectiv, sa fiu inexact, sa laud, sa critic s.a.m.d. Asta nu inseamna ca am sa accept orice fel de comentariu (de natura triviala pentru mine). Accept criticile constructive cu mare placere.

Cum acest post este numai si numai de spre mine, am sa-l editez ori de cate ori cred de cuviinta.

Buuuun, daca am lamurit asta, mergem mai departe. Eu sunt eu, imi place sa merg pe principiul “What you see is what you get”, nu-mi place sa ma ascund dupa deget, asa ca sa nu fii surprins de ceea ce pot spune. Totusi, asta nu inseamna ca, de dragul discutiei, sau subiectului, nu-mi place sa fiu ambiguu, dimpotriva, imi place sa interpretez absolut orice, si sa fac si din tantar armasar, sa tachinez, si ador discutiile in contradictoriu, bine-nteles, cu argumente concrete, si fara sa degenereze in altceva. Pot deasemenea sa fabulez cate-n luna si-n soare, si sa fiu paralel cu viata.

Ar mai fi o groaza de spus, dar am sa renunt momentan… mai pastrez niscaiva idei si pentru alte articole.

Ahh, sa nu uit, nu te astepta sa gasesti cel putin un articol zilnic, la urma urmei mai am si eu o viata pe care prefer sa o traiesc, nu sa o tastez!

Acestea fiind spuse, draga cetitoriule, te felicit ca ai avut rabdare sa citesti pana la capat si iti multumesc pentru atentia acordata!