sâmbătă, 14 martie 2009

Cineva are nevoie de ajutor

Preiau si eu de la Pandutzu

Moise Laurentiu a fost sportiv timp de noua ani, jucand polo, neavand niciodata probleme de sanantate. In urma cu un an, acesta a aflat ca are cancer. Medicii i-au spus ca tumoarea respectiva s-a format in urma unei lovituri si a evoluat in timp. Singura sansa ca Laurentiu sa se faca bine este o interventie chirurgicala la o clinica din Austria, care costa 40.000 euro.
Am intrat pe adresa site-ului (http://www.laurentiu-moise.ro/) in care se regaseste rugamintea lui Laurentiu de a-l ajuta, cat si suma de care mai este nevoie pentru a fi stransa. Si anume 14.564 euro! Si asta in doar 19 zile!
E un apel catre toti cei care vedeti aceasta postare: va rog, daca sunteti blogger, faceti o noua insemnare cu acest subiect si dati catre toti cei pe care ii cunoasteti. Trebuie sa fim oameni, trebuie sa demonstram ca NE PASA!
Daca aveti posibilitatea sa-l ajutati, din putinul vostru, aveti mai jos urmatoarele CONTURI BANCARE:
RON:
RO03 BPOS 8100 6924 715R ON01
Euro
RO35 BPOS 8100 6924 715E UR01
Titular: Moise Laurentiu Constantin

BANC POST Sucursala Cosbuc
Daca resursele financiare sunt insuficiente, atunci puneti o vorba buna celui de Sus pentru ca Laurentiu si familia lui sa treaca cu bine peste acest obstacol al vietii.
Post nou ca sa nu dau later edit la cel de acum 2 zile.

Cum spuneam, vreau sa ii mentionez pe cei care mi-au atras atentia, pentru ca merita si ca sa va ofticati voi ca nu ati venit:))

Asa, in ordine "analfabetica", de la artistu' astept in continuare poza cu strambatura mea, Marius Tudor, oricat ar zice el ca nu scrie frumos, eu zic totusi ca e frumos, doar scrie din tastatura si nu cu picioarele:)), Ariel e foarte tare, ma bucur ca in sfarsit l-am cunoscut dupa ce am auzit atatea despre el, respect pentru suflet pierdut care s-a trambalat taman' din Sibiu, KorinnaMS la anul promit sa te votez drept cea mai sexy bloggerita;), Ionut Bunescu, mi-a facut placere sa impart taxiul cu tine:)), teleleu a fost tare cu tricoul lui, am aflat ca si blondele gandesc....felicitari pt amdoar18ani, iar la anul hai sa ducem Lumea buna in top 3!.... si cred ca ar mai fi ceva lume, dar nu reusesc sa imi mai aduc aminte de toata lumea;)).. daca voi mai stiti..spuneti:)
papucel, promit ca data viitoare sa te anunt din timp in legatura cu orice alt eveniment:P...
hmmm... ma bucur ca am cunoscut ceva oameni interesanti, ca am avut cu cine schimba niscaiva opinii, ca m-am distrat.. si cu ocazia asta am mai adaugat cativa la blogroll:)

ahh, era sa uit, pozele de pe tilllate.com, si mai gasiti si la artistu'