luni, 20 octombrie 2008

subiecte si idei...

Da, sunt o groaza de idei, numai ale mele, si de n ori mai multe subiecte despre care se poate scrie... doar suntem in epoca informatiilor!
Credeam ca pot scrie despre multe dintre ele, dar tot navigand mi-am dat seama ca e imposibil sa scriu si numai 1% din acel 1% cel mai important.
Sunt destui internauti care nu stiu cum si cand si in ce fel gasesc n-jeguri de subiecte mai mult sau mai putin comerciale. M-am hotarat sa nu fiu comercial, nu vreau sa fac parte din turma si sa vorbesc despre ceva ce nu ma reprezinta doar pt ca blog-urescu a abordat subiectul... mi-am dat seama ca nu trebuie sa scrii zilnic ca sa fii cautat... prietenii te cauta in fiecare zi, chiar daca stiu ca tu scrii numai vinerea....
Subiecte, subiecte.. despre ce sa scriu? dragoste, IT, barfe, sanatate, imagine, sport, istorie, literatura, turism, vreme, zodii, cultura, invatamant, lege, infrastructura, economie??? Ar fi o utopie din partea mea sa intru in oricare domeniu fara o parere bine intemeiata si argumentata! Oricum, altii deja activeaza si probabil o fac mult mai bine decat as face-o eu la momentul actual! In plus, te-ar manca rechinii de viu.... e drept, imi pot da cu presupusul si .. cam atat....
DAR, pot scrie despre ceva mai bine decat oricine, pot scrie despre ceva ce nimeni nu banuieste, sau nu cunoaste; da, pot scrie despre mine, despre ce ma fascineaza, cum ma fascineaza, despre ce imi place si ce nu, ce imi atrage atentia, ce ma atrage, ce ma umileste, ce ma incurajeaza, ce ma indoctrineaza, ce ma: dezoleaza, controleaza, dezvolta, ingusteaza, bucura, intristeaza, face sa ma simt sublim sau cat o furnica, mare, mic, atotcunoscator, genial, ultimul prost, sau cel dintai, pot sa fabulez, aiurez, degenerez, uimesc, critic, creator, distrugator, si totul fara ca sa ii pase cuiva, sau sa le pase tuturor, sau sa pese numai celor care merita sa le pese sau fara ca macar sa imi pese mie.
Din pacate nu ma cunosc nici eu suficient de bine ca sa pot scrie 100% corect sau obiectiv despre mine, dar cel putin ma cunosc mai bine decat ma cunosc ceilalti, si sper sa ma cunosc mai bine decat cred ca ma cunosc acum.
Da, vreau ca de acum incolo blogul sa fie al meu, nu al altora, al meu si al prietenilor. Nu a fost altfel pana acum, dar ma gandeam la un moment dat sa-mi fac o rubrica zilnica, sa caut tot felul de informatii, sa va tin la curent cu ce se intampla in Ulan-Bator, sa va inveselesc cu un banc semisec, sa va pun o melodie jenibila, sa-l barfesc pe Crocodile Dundee.... hei.. pentru toate astea puteti da un sarci pa gugal, nu?
Aici voi fi me, my self & I, si tot ce-mi place!
Ma duc sa mananc un mar! Noapte buna!