vineri, 12 septembrie 2008

Cu mine despre mine

Mine despre eu: pe scurt, fost elev al Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”, Rosiorii de Vede (RDV=Resedinta de Vedete, nu ca ar insemna ceva interesant, dar ma amuza teribil sa spun asta), actualmente student al Facultatii de Marketing si Relatii Intenationale, din cadrul Universitatii “Spiru Haret”, Bucuresti. Am pornit de jos (din Sud adica), si am ajuns ceva mai sus (in Bucuresti adica). Aveam o groaza de vise si planuri pana acum 1 an; din pacate unele le-am pierdut, insa, din fericire, au fost inlocuite cu altele.

7 comentarii:

Anonim spunea...

dar ce s-a intamplat cu planurile si cu visele tale ? hmmm :-?

justDan spunea...

pai mi-am dat seama ca nu sunt realizabile, sau am gasit ceva mai bun:P

Anonim spunea...

ahaa.. okay :D

Anonim spunea...

Frumoasa descriere ... ai uitat sa spui ca esti super detreaba ... un super coleg ...un super amic ... etc etc

justDan spunea...

ms ms! dar eu nu pot spune asta... ci numai ceilalti! eu sunt eu pt mine, ceilalti trebuie sa spuna cum sunt eu pt ei!:*

Anonim spunea...

Rosiorul sau Galbiorul nush daca ma Vede ori ba,da-mi place de unde ai plecat.Unde ai ajuns ...bine ca-i in sus,de acum inainte eu as zice s-o iei la stanga (hartic vorbind).In sus nu te uita ca nu-i Calea Raiului,a fost candva a Tarului,dar si el s-a pierdut in scrum,pe drum.In dreapta iti trebuie vapor si harem ..nu ca nu ti-ar sta bine,da esti prea finut pentru atata harmalai.
Concluzie : te astept in vestul salbatic.
P.S. - calitatea umana nu ti-o poate contesta nimeni atata timp cat modestia-ti reiese din fiecare cuvant.

Nimeni din vest.

justDan spunea...

acusica vin daca ma arvunesti pt un duel micut pe banii statului, sau pe banii contribuabililor.. da sa nu ma pui sa ma duelez cu criza ca mie ca o elimin si dupa aia ma cauta astia sa o fac la loc:))