vineri, 12 septembrie 2008

Inainte cuvantare!

Salut! Grr, tocmai mi-am topit 2 taste scriind acest prim post. Mai e si 3 dimineata. Anyway, uite ca a mai aparut un nou ajutor de bagator de seama pe blogosfera romaneasca, de, asa e moda.. oricum mi se pare o idee interesanta (si in acelasi timp o pierdere de vreme), dar totusi cred ca merita, oricum, e mai bine decat sa-mi pierd timpul cu cine stie ce alta tampenie pe net (zic io). Asaaaa, astea fiind zise, hai sa fac o mica introducere despre ce vreau EU sa fac aici: neavand cum sa schimb lumea momentan, imi propun deocamdata sa apar si eu in cadrul ei; poate am sa fiu original (sper), mai mult ca sigur am sa copiez unele lucruri si cu siguranta am sa imi dau cu parerea despre fel si fel de chestii, amuzante pentru unii, vulgare sau mai stiu eu cum pentru altii. Fiind blogul meu, imi rezerv dreptul sa scriu in ce limba vreau eu, sa scriu cu tz, dublu q, i din Y si alte alea, sa fac bascalie, sa fiu misogin, sa fiu subiectiv, sa fiu inexact, sa laud, sa critic s.a.m.d. Asta nu inseamna ca am sa accept orice fel de comentariu (de natura triviala pentru mine). Accept criticile constructive cu mare placere.

Cum acest post este numai si numai de spre mine, am sa-l editez ori de cate ori cred de cuviinta.

Buuuun, daca am lamurit asta, mergem mai departe. Eu sunt eu, imi place sa merg pe principiul “What you see is what you get”, nu-mi place sa ma ascund dupa deget, asa ca sa nu fii surprins de ceea ce pot spune. Totusi, asta nu inseamna ca, de dragul discutiei, sau subiectului, nu-mi place sa fiu ambiguu, dimpotriva, imi place sa interpretez absolut orice, si sa fac si din tantar armasar, sa tachinez, si ador discutiile in contradictoriu, bine-nteles, cu argumente concrete, si fara sa degenereze in altceva. Pot deasemenea sa fabulez cate-n luna si-n soare, si sa fiu paralel cu viata.

Ar mai fi o groaza de spus, dar am sa renunt momentan… mai pastrez niscaiva idei si pentru alte articole.

Ahh, sa nu uit, nu te astepta sa gasesti cel putin un articol zilnic, la urma urmei mai am si eu o viata pe care prefer sa o traiesc, nu sa o tastez!

Acestea fiind spuse, draga cetitoriule, te felicit ca ai avut rabdare sa citesti pana la capat si iti multumesc pentru atentia acordata!

6 comentarii:

Anonim spunea...

adica ce vrei mah sa spui ?? ca daca eu postez zilnic... eu nu-mi traiesc viatza?? sau ce?? k n-am inteles...

justDan spunea...

vroiam sa spun ca daca am timp voi posta, insa nu vreau sa renunt complet la timpul meu liber ca sa bloguiesc.. stai linistit, nu e cazul tau:P

Anonim spunea...

nu-ti ia prea mult sa bloguiesti.. trust me.. trebuie doar sa ai idei :))

justDan spunea...

pai chestia e ca uneori am prea multe idei, sau, am o idee prea mare si nu pot imediat sa o cizelez si sa o fac mai mica:))

Anonim spunea...

Baieti calmati-va !!! :)))))) =))))))

Anonim spunea...

Sunt perfect de acord in masura in care "te cunosc"...mai putin partea cu misoginismul.Nu-l credeti fetelor,se lauda doar pentru a evita avalansa de cereri in "toatecele".In rest ..loc de odihna si verdeata,vad ca-i place verdele.
Sa traiesti Justule si sa te bucuri de toate cele care te-au crezut MISOGIN :))))))) !!!

Mi-am uitat semnatura,dar revin !