joi, 2 octombrie 2008

Daca ai stii.....

Daca ai stii cat de tare mi-a batut inima in acea seara.. daca ai stii cat de tare mi-a batut inima in fiecare seara... daca ai stii ca pentru mine o secunda de liniste face cat o suta de cuvinte.... daca ai stii ca nu am mai fost de foarte mult timp atat de fericit... daca ai stii ca nu are cum sa fie ciudat... daca ai stii ca fara sa vreau te-am asteptat... daca ai stii ca am atatea sa iti spun..... daca ai stii ca ma pierd in ochii tai... daca ai stii ca ma salvezi cand vorbesti... daca ai stii ca sunt mut de fericire.. daca ai stii ca vreau sa fac parte din lumea ta... daca ai stii ca vreau sa fii lumea mea... daca as stii ce te face fericita... daca ai stii catusi de putin....
Hei! Acum cred ca stii! Dar probabil ca va fi deja prea tarziu!
Numai daca ai stii......

2 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos spus .... ma face sa ma gandesc la lucruri care m-au fct sau ma fac fericita .... ar trebui sa ne spui cui ii este dedicata ... sau vrei sa pastrezi misterul ?

Ame spunea...

spune-i...sa ai la batranete amintiri ,amintirile sunt cu +,lucruri pe care le-ai facut ,pe care poate o sa le regreti ,dar pe care nu le vei uita.daca nu spui ,in final nu o sa ai nimic,nici macar amintirea.