duminică, 18 ianuarie 2009

Yes man...

Api da... yes, of corce:))
Hai ca fu' tare sambata seara asta: m-am trezit ca baiatu' pe la 13:00, m-am culcat ca gainile pe la 14:00, si m-a trezit din hibernare Panda:)) Noroc ca a venit Andrei cu sapca cu ideea sa mergem la film; atat ca din cati trea' sa fim fuseram numa' 3: io, Panda si Andrei cu sapca; din meniu romance il facuram threesome;) =))
Asaaa.. si ce vazuram? Yes man... literalmente, cu Jim Carrey, ce-ar putea sa iasa? caterincaaaa:)) chiar a meritat iesirea asta, desi aveam de gand ca in seara asta sa fac pe ipohondrul:))
Mda, deci fain filmu' si parca te mai trezeste un pic la viata... m-am regasit oleaca in ambele perspective: before&after:), desi stiu ca uneori trebuie sa spui si NU, dar atunci cand trebuie:)
Oricum, Jim ramane genial ca intotdeauna desi, din pacate, anii isi spun cuvantul si in cazul lui, dar in suflet ramane acelasi pezevenghi (hey, cred ca sunt fan Jim Carrey:)) ). Oricum, m-am binedispus si asta conteaza, si va recomand filmul cu caldura:). Merge careva miercuri la film?:D
Si ms fain lu' Dree ca a pus cireasa pe tort:))
Si uleiul la masina tot nu l-am schimbat:)) ( da' mi-am permis sa fac cerculete in fata casei lu' Panda:)) )

3 comentarii:

Anonim spunea...

mergem diseara la bedtime stories ?:D

justDan spunea...

hmm.. nuj..:( sar putea sa am oleaca de trb:(

Anonim spunea...

Haha , acum am vazut articolul tau :)) ce porecla am primit :)) acum vad ca e chiar pe bune :)) cand ne vedem imi iau sapca, ca in vremurile bune :))