marți, 17 februarie 2009

Mobilizare generala

Da, fac apel la mobilizarea generala a tuturor celor care au beneficiat intr-un fel sau altul de aceste programe si care au avut ceva de invatat de pe urma lor; asadar, voluntari, prieteni sau pur si simplu vizitatori, acordati-ne un vot!:)

Tineri pentru Tineri a fost nominalizata la Premiile Carol Davila in sanatate la doua Categorii: Premiul de excelenta si Cel mai bun program de responsabilitate sociala cu proiectul de Prevenirea ITS si HIV/SIDA prin programe de comunicare pentru schimbarea comportamentului outreachul de la Fondul Global, la care si voi ati contribuit!!

Cum votam?

1. Se intra pe situl: http://www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila la categoria Voteaza.

2. Se selecteaza prin bifare proiectul Prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala si HIV/SIDA prin programe de comunicare pentru schimbarea comportamentului Fundatia Tineri pentru Tineri, la cele 2 categorii:

Premiul de Excelenta ultimul din aceasta categorie,

Cel mai bun program de responsabilitate sociala primul de la aceasta categorie,

3. Se scrie adresa de e-mail la finalul formularului si se apasa butonul Trimite acum

4. Pe e-mail va veni o cerere de confirmare a votului care presupune click pe o adresa. Dupa ce ati facut acel click, votul este confirmat.



Se voteaza pana pe 20 februarie. Evident ca e momentul in care ne mobilizam prieteni, familie, prieteni ai prietenilor si, in general, pe toata lumea pe care o cunoastem sa sustina proiectele noastre.

4 comentarii:

Anonim spunea...

am votat :D pentru ca am primit prezervative gratis.. de 2 ori la balurile de boboci :D

justDan spunea...

that's the spirit >:D< thx:)

Anonim spunea...

Am votat, chiar daca n-am primit prezervative gratis :D

H.Lo spunea...

am votat, de dragul vremurilor in care am invatat impreuna lucruri care ne ajuta acum in viata, iar noi la randul nostru am incercat sa ajutam alti tineri ca noi, insa impactul cel mai mare l-a avut TNT-ul asupra noastra, a voluntarilor pot spune. Te-am adaugat si eu in blogroll ca o paranteza.:D ... dandana-lele nu se uita.;)