sâmbătă, 14 martie 2009

Ecouri de la roblogfest

Post nou ca sa nu dau later edit la cel de acum 2 zile.

Cum spuneam, vreau sa ii mentionez pe cei care mi-au atras atentia, pentru ca merita si ca sa va ofticati voi ca nu ati venit:))

Asa, in ordine "analfabetica", de la artistu' astept in continuare poza cu strambatura mea, Marius Tudor, oricat ar zice el ca nu scrie frumos, eu zic totusi ca e frumos, doar scrie din tastatura si nu cu picioarele:)), Ariel e foarte tare, ma bucur ca in sfarsit l-am cunoscut dupa ce am auzit atatea despre el, respect pentru suflet pierdut care s-a trambalat taman' din Sibiu, KorinnaMS la anul promit sa te votez drept cea mai sexy bloggerita;), Ionut Bunescu, mi-a facut placere sa impart taxiul cu tine:)), teleleu a fost tare cu tricoul lui, am aflat ca si blondele gandesc....felicitari pt amdoar18ani, iar la anul hai sa ducem Lumea buna in top 3!.... si cred ca ar mai fi ceva lume, dar nu reusesc sa imi mai aduc aminte de toata lumea;)).. daca voi mai stiti..spuneti:)
papucel, promit ca data viitoare sa te anunt din timp in legatura cu orice alt eveniment:P...
hmmm... ma bucur ca am cunoscut ceva oameni interesanti, ca am avut cu cine schimba niscaiva opinii, ca m-am distrat.. si cu ocazia asta am mai adaugat cativa la blogroll:)

ahh, era sa uit, pozele de pe tilllate.com, si mai gasiti si la artistu'



2 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca mi-a placut de voi! Ti-am dat ADD pe Twitter! ;)

Corina-Maria Scheianu spunea...

iti multumesc de pe acum pentru votul de la anu' :) :* nice to meet u