joi, 18 septembrie 2008

in prima zi...

Pai da... prima zi de expo, frecusul de rigoare: vine madam': cat e crema asta? da' serumu' cat face? mai mare n-aveti? da' o crema hidratanta n-ai? da' una cu vitamina c? da' asta ce face? ce zici, nu sunt batrana? da' cat ma tine? cat ziceai ca e crema aia? si asta?.... si acum raspunsurile in ordine: 79; 68; decat pentru saloane; ba da; avem si din aceea; regenereaza si hidrateaza; cum sa fiti, la cei 30 de ani ai dumneavoastra? (bine, cred ca avea vreo 50, da' de... nu puteam sa-i zic asta, poate uitase cand s-a nascut si o socam); cam 3 - 4 saptamani (sau o viata daca traiti mai putin; sau o zi daca va dati cu toata odata..[o credeam in stare]); 79; 117;.... iar reactia: aolooo, lasa ca nu ma mai dau cu nimic.
Mai oameni buni, luati un sfat: nu mai frecati omu' la melodie in halul asta, daca nu aveti de gand sa cumparati ceva. La urma urmei, ar trebui sa stii cand te duci undeva cam ce fel de produse cauti si la ce preturi sa te astepti (mai ales cand este vorba de produse profesionale, nu da'alde avoane si oriflacari din alea). Vino frumos, spune: domne', io sunt dispus sa dau atata, as dori ceva pentru.... imi recomandati ceva? sau cere niste mostre, daca nu esti convins de calitate sau de ce spune gura'sparta ala de comerciant! Accept orice alt gen de formulare politicoasa.
Ahh, si niciodata sa nu ceri sfatul unui prieten la cumparaturi: niciodata nu va stii ce iti trebuie si mai rau te va baga in ceata!
Mai ganditi-va si la omul ala care isi raceste gura incercand sa te faca multumit; la urma urmei, un client fidel este mai de pret decat unul sporadic. Daca tu ai timp de pierdut, asta nu inseamna ca si restul se benocleaza la stele asteptand ziua care tocmai a trecut!
Da' de ce ma mai obosesc? ar fi trebuit sa ma obisnuiesc dupa 3 activitati de genul...
Mi-am cam exprimat nemultumirea pe ziua de azi:))... in rest totul fain.. lume vesela, atmosfera, prezentari..tot tacamul.. Astept ziua de maine:).. si pe voi:)