marți, 17 februarie 2009

Mobilizare generala

Da, fac apel la mobilizarea generala a tuturor celor care au beneficiat intr-un fel sau altul de aceste programe si care au avut ceva de invatat de pe urma lor; asadar, voluntari, prieteni sau pur si simplu vizitatori, acordati-ne un vot!:)

Tineri pentru Tineri a fost nominalizata la Premiile Carol Davila in sanatate la doua Categorii: Premiul de excelenta si Cel mai bun program de responsabilitate sociala cu proiectul de Prevenirea ITS si HIV/SIDA prin programe de comunicare pentru schimbarea comportamentului outreachul de la Fondul Global, la care si voi ati contribuit!!

Cum votam?

1. Se intra pe situl: http://www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila la categoria Voteaza.

2. Se selecteaza prin bifare proiectul Prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala si HIV/SIDA prin programe de comunicare pentru schimbarea comportamentului Fundatia Tineri pentru Tineri, la cele 2 categorii:

Premiul de Excelenta ultimul din aceasta categorie,

Cel mai bun program de responsabilitate sociala primul de la aceasta categorie,

3. Se scrie adresa de e-mail la finalul formularului si se apasa butonul Trimite acum

4. Pe e-mail va veni o cerere de confirmare a votului care presupune click pe o adresa. Dupa ce ati facut acel click, votul este confirmat.



Se voteaza pana pe 20 februarie. Evident ca e momentul in care ne mobilizam prieteni, familie, prieteni ai prietenilor si, in general, pe toata lumea pe care o cunoastem sa sustina proiectele noastre.
Dap, 2 in 1. Dupa cum vedeti, 1 e in titlu, si este videoclipul piesei Lucia di lamermmoor, a lui Vitas, pentru ca mi-a adus aminte grapefruits de concertul lui (la care nu pot ajunge:(( ), si vroiam sa postez acest videoclip de vreo luna;)), asa, iar 2, vreau sa ii urez bunvenit lui Florin in blogosfera, era si timpul;). Numai bine!