luni, 19 ianuarie 2009

Mai stii???

The world’s a playground. You know that when you are a kid, but somewhere along the way everyone forgets it.

Replica din filmul Yes man, dar de care Panda si-a adus aminte....
Voi ati uitat? Eu se pare ca imi aduc aminte din ce in ce mai fad.....:(:(
Si nu, nu asta e postul cu imaginarismele, desi tare ma halesc degetele sa il scriu.. dar maine munca..:(( (ce ziceam, totul e din ce in ce mai fad....:()

Bedtime stories

Bifat si asta, cu ai mei colegi, bine ca n-am mai stat si sa vedem Yes man din nou:))
Daps, faina duminica.... am inceput-o in forta cu Nopti albe in Seattle, oare a cata oara??:P, apoi nuj ce jerpenitura pe Pro Cinema mi-a mai scazut din moral, apoi... stiti ca am zis ca m-am lasat de triburile??? ei bine, se pare ca se aplica din nou paradoxul cretanilor:( (din pacate nu mai stiu daca am vazut The truman show azi sau ieri [cred ca totusi azi, desi era vro 2 noaptea.. aolooo, era ieri ca azi e luni..jeez'])... Apoi am incheiat apoteotic cu Bedtime stories, cu musiu Adam Sandler.
O comedie clar genul Sandler, dar care totusi a reusit sa imbine putina magie, cu niscaiva romantism si o tara de idealism, fara sa dea chix, dar nici sa epateze. Oricum, a iesit asa o miericica amuzanta, care zic io, te unge oleaca pe talpa, cat sa te gadile un pic. Si-ti mai aduce aminte de copilarie si de povestile spuse la braul "sobii". Dupa ce am vorbitara cu cineva, mi-adusei aminte si de prietenul meu imaginar.. ce tare era cand eram doar eu si cu el (de fapt, ei, ca vorbeam la plural); chiar, voi ce prieteni imaginari ati avut, sau mai aveti?:) Sau ar trebui sa intreb: mai aveti?? eu unul l-am cam ignorat in ultima vreme...
Ia uite cum o dau io din lac in put.. las' ca scriu despre imaginarsime altadata:)
Asa, am fost in formula combinata acuma': venira si Ceriza cu Adina, mai lipseau Gabi si Teo. da las' ca e bine, am repetat un fivesome inainte de un sevensome (daca-s mai mult de 3 nu se numeste orgie??[culinara, pt cine cunoaste;):P]); ma rog, io am ramas fara mancare ca n-am mai avut timp sa imi iau ceva...de, daca ma mananca undeva sa-mi fac niste batai de cap...; noroc cu Panda, ca sharuieste saracu':)) (si mai era sa-l ia si pulitia in pene ca nu mai stie sa traga frana de mana=)))..si pana sa ajung acasa, urcai high ;)););;) pana la un amic (la 2...parca)
Ma rog, una peste alta, vichend relaxant, filme bune, dispozitie inalta, sper sa ramana asa toata saptamana:)
Mersi fain ca avusesi rabdare sa cetesti toate bedtime stories-urile astea, si sper ca ti-o placut limbajul meu codat, semi-oltenesc (sau teleoltenesc), si hai la film cu mic cu mare, sa mai socializam si noi!
P.S. Si un patinoar pentru exercitiu fizic:D:D: