marți, 10 martie 2009

4 zile in 3 minute.......

... de citit.

Mdea, vreo 4 zile pline, pline de actiune, distractie, lume noua, lume faina, partie extraordinara la STRAJA.... dar si de bobarnace luate asa.... de nicaieri :(

Incerc sa prezint evenimentele intr-o oarecare ordine cronologica....
Florin si-a schimbat hainele si locuinta (la figurat), chiar inainte sa plecam cu totii, felicitari! (Poate mi le schimb si eu cat de curand... mai vedem).
Daca vineri dimineata eu nu eram absolut pregatit sa plec, in 2 ore am facut si curatenie, bagajul, dus, si m-am intalnit cu Andrei, ca sa terminam cumparaturile si sa luam ultimii naufragiati:). Am ajuns la Straja intr-o viteza ametitoare, tarati mai degraba, de un prieten care cel putin stia drumul. La 12 noaptea am fost prezenti, si daca tot ploua (credeam ca o sa ne bagam ceva in el de weekend si o sa stam ca pensionarii la masa, din cauza ploii, atat de tare turna), daca tot ploua, ne-am pus pe vodka si wisky, cativa dintre noi cel putin:P. Pana la 5 dimineata a fost party, da' rau de tot:)) (scuze Adi, da' chiar aveam chef, doar nu venisem sa dorm), chiar daca s-a lasat si cu ceva manele (ups). Am cunoscut cu ocazia asta si oameni noi: Cristina (o sa primesti pozele cat se poate de repede:P), Mihaela si Vali, cu care ne-am distrat cum n-as fi crezut:D
Dimineata (la 1 adica), ne-am trezit cam greu, si cum gainile (aia care s-au culcat devreme:P) erau deja pe partie, am plecat si noi usurel. Mai intai am vizitat Schitul Straja, care ofera o extraordinara priveliste, iar apoi, usor printre schiori, am ajuns la centrul de inchiriere de echipamente sportive. Cu schiurile in mana, incurajat de Mario, eu si ceilalti pinguini am ajuns pe partie. Il compatimesc pe Mario... numa' cat a tras cu noi de ne-am pus schiurile.. dar'mite cica sa facem plugul:)) Cum necum, am ajuns cu cu teleskiul pana in sus pe Partia Soarelui, si nu mica i-a fost mirarea lui Mario cand a zis: "Nu-mi venea sa cred ca sunteti toti 5 acolo sus!" Bine, sus am ajuns, dar Teo s-a dus glont, dupa cum chiar ea povesteste:)) (pana sa cada ziceai ca e profesionista:)) ).
Ce mai tura-vura, ca sa o scurtez un pic: seara am iesit din nou pe partie, de data aceasta o alta, mai abrupta, unde era sa imi rup gatul de vreo 2 ori si picioarele de vreo 3. La un moment dat parca eram un strut, cu capul in zapada si picioroangele afara:).
Seara din nou pe metereze, de data asta ni s-a alaturat si Adi, desi a stat cam putin:)), iar dimineata...... ei...dimineata....zapada...ca in povesti...de vre-un metru asa...magnific! La fix incat sa intru pana la brau in zapada, lui Teo sa ii se mai dezumfle buza, pt Andrei sa invete sa i-a curbele la dreapta (numai la dreapta, sper sa nu se invarta in cerc:P), iar Ceriza isi cauta bocancul prin zapada cu detectorul:))
Si pana seara am tot sperat ca vom ramane inzapeziti;)) Dar din nefericire (pt mine), drumul a fost eliberat iar noi, care cu cauciucuri de vara, care fara lanturi (am invatat cu ocazia asta sa si pun), am luat-o usurel spre casa pe la 9 seara. De ce am ajuns la 4 dimineata? Pai cred si eu, cine s-a mai oprit la Tg. Jiu sa faca poze? Cine a mancat mici la Dealul Negru, ca de, saracu' n-a mancat in viata lui acolo?:)) ahhh???
Si cine facea pantomima cu masinile pe autostrada?
Si uite asa a trecut un mega-extra-super weekend cum n-am mai avut de mult (urmatorul se preconizeaza de 1 Mai in Vama Veche, cine se inscrie?:D:D)

Ar mai fi atat de multe de spus despre weekend... n-am uitat grape ca era sa-ti mut nasul la spata in acel pillow fight, ca te-am picat fix in moalele capului cu zapada, si ca te-am udat in ochi;)..dar sa stii ca nu mi-ai placut pentru ca ai stat numai in camera>:P )... papucel, si eu zic ca totusi te-ai inteles bine cu toata lumea, desi mai mergea un pic de voie buna:P, si ala nu a fost nici pe departe un mers prin padure noaptea, crede-ma:))..
ar mai fi de spus despre fiecare in parte cat de mult a contat.... ar mai fi atatea, dar ei stiu deja, si daca mai vreti sa mai stiti si voi, ma puteti oricand intreba:)

Intre timp, asta-s eu... am venit cred ca ultimul din grup cu o postare despre munte, am sa revin maine si cu poze si comentarii pe la voi, desi ziceam ca o sa postam cu totii luni:)... dar intre timp...luni a fost o zi cam proasta, ca sa nu zic altfel..:(.. cateva hopuri in drum... parca adunate special sa-mi strice bunadispozitie atat de greu capatata si de capatat in ultima vreme...
Mersi fain smartule ca ai fost alaturi de mine ca in atatea alte dati, ma bucur ca macar tu apari ca un facut atunci cand imi e mai greu, si imi mai aduci o raza din putinul tau >:D< !

O melodie care oarecum insumeaza tumultul.... de acolo..... de undeva




Lyrics

Here's my key
Philosophy
A freak like me
Just needs infinity

Relax
Take your time

And take your time
To trust in me
And you will find
Infinity, infinity

And take your time
To trust in me
And you will find
Infinity, infinity

The time goes by
So naturally
Why you'll receive
Infinity

Here's my key
Philosophy
A freak like me
Just needs infinity

Relax
Take our time

And take your time
To trust in me
And you will find
Infinity, infinity, infinity, infinity, infinity, infinity, infinity

And take your time
To trust in me
And you will find

The time goes by
So naturally
Why you'll receive
Infinity



Bineinteles, nu trebuie sa uit ca maine (adica azi) ne vedem la intalnirea Lume buna (sunt tare nerabdator), iar joi mergem la roblogfest.... 10q Panda!

Petreceri/RoBlogFest 2009 Party