vineri, 26 septembrie 2008

Ce vor de fapt femeile?

Nu, n-am sa ma apuc acum sa deschid cutia Pandorei. Tot ce pot sa fac e sa zgarii un pic suprafata. Si asta pentru ca tocmai am citit un articol, prin intermediul unei amice. Foarte fain de altfel acest articol, e placut sa fii prietenul cuiva, si sa ti se multumeasca. Oricum, numai faptul ca esti aproape pentru cineva conteaza foarte mult, si cred ca aduce beneficii ambelor parti; insa, cred ca aduce si frustrari in aceeasi masura!
Oricum, ceea ce am citit acum vine in contradictoriu cu un alt articol pe care l-am citit mai demult, dar pe care nu il mai gasesc.
Daca in acesta li se multumeste barbatilor care sunt alaturi de o femeie, fara nici un fel de intentii ascunse (da, se poate si asta), in celalalt se criticau barbatii de acest gen: adica femeile prefera masculul alfa (fie ca e vorba de fizic, fie ca e vorba de atitudine), si se plictisesc repede de cel care le canta in struna si se dau peste cap sa le puna lumea la picioare.
Spun ca cele 2 articole se bat in cap deoarece, in primul articol li se multumeste barbatilor care sunt alaturi de o femeie neconditionat, acestia chiar devenind un model de "prieten" pentru femeia respectiva, dar in acelasi timp, EL, este de neconceput ca fiind ceva mai mult.
Chiar din acest articol de multumire reiese ca cei "super misto", "foarte de treaba", sunt singuri; oare de ce? nu pentru ca nu prea merita sa fii de treaba? hmm, si uite ca totusi cele 2 articole nu se bat chiar atat de mult in cap....
Pana la urma, ce vor femeile? Pe cineva care sa le fie aproape si sa asculte? sau un strain alaturi de ele toata viata?
Putem doar sa speram ca vom si noi loviti de fulger, asemeni lui Mel Gibson, si vom auzi macar ce gandesc femeile, ca de inteles, sunt sigur ca nu o sa intelegem. Insa, daca in cazul lui Mel Gibson a fost o pedeapsa, in cazul multora ar fi o iesire din Zona Crepusculara.
Ceea ce am scris se vrea a fi doar o mica reflectare si nimic altceva! In plus, nici n-am fost prea coerent! So, take it as u like...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar crezi ca noi stim ce vrem de fapt ? ...............

justDan spunea...

pai nu stiu daca voi stiti.. dar stiu ca in cazul barbatilor e muuult mai simplu:) si cred ca ar fi cazul sa va hotarati:))

Anonim spunea...

Pe cuvantul tau ??? ... eu cred k e mai palpitant asa ... :))))))))))))))

Anonim spunea...

cred ca asta e articolul ala de care ziceai tu

http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2008/07/masculul-alfa.html

justDan spunea...

nope, nu e asta.. dar ideea e asemanatoare oricum... aici e mai mult o definitie...

Anonim spunea...

Justule te-ai gasit tu sa descoperi ce n-a descoperit natura...
Ce vor femeile?
Daca va spunem ca vrem atentie,iubire,o familie si ceva copii frumosi oricum nu ne credeti.
Daca spunem ca vrem doar bani si una bucata mascul cu niste masini si eventual o vila nu neaparat in pipera ne credeti.
Deci ...orice am simti tot materialiste ramanem,de ce atata timp pierdut pentru a intelege femeia?Vrei sa te insori? :-?
Nu cred ca-i timpul,locul sau cazul.
Vezi-ti de ascensiunea (H)artistica si lasa-i pe cei trecuti de 30 de ani sa incerce sa inteleaga femeile :D

Nimeni,
Nemaritata,neinteleasa,neadormita...si cam atat NE =)))

Anonim spunea...

Erata :
Pipera cu litera mare...recunosc.
Dar la marimea vilelor mai conteaza marimea literelor?

Nimeni.

justDan spunea...

tulai doamni, daia ti iubesc io pi tini nimenio.. k pui degetelu ala pe i de il acoperi in hohote de ras:D:D
api vezi mataluta, cum am zisara, nu incerc sa ma iau la tranta cu ce vor femeile, mai bn ma apuc sa navighez pe luna intr-un pahar cu apa; nam zisara ca sunteti materialiste sau nu.. as vrea ca uneori sa iasa la iveala adevaratele feelinguri:) si no more toying:P incerc si io sa inteleg, mai tarliu poate fi prea tarliu:) cum ziceam.. zgarii si eu suprafata:P