sâmbătă, 21 februarie 2009

Tapinarii - Pentru voi

Da, pentru voi, cei care nu ati venit, desi asa ati spus....
Va rog sa nu mai faceti asta...
Pana la urma asa se savureaza un concert Tapinarii..in 3..ms Panda si Dree (abea astept sa te vad peste 2 luni:P, miss u already)>:D< Nu stiti ce ati ratat: cel mai frumos concert Tapinarii..si am fost la cateva (draga cetitoriule, nu spune ca nu iti plac pana ce nu participi live la un concert al lor, nu ai idee ce atmosfera poate fi..si daca nu intelegi semnificatia versurilor, nu e vina mea).. Pris, imi pare sincer rau ca nu te-am sunat, dar nu a avut nimeni semnal, iar data trecuta nu ai raspuns. Un club micut, un pic creepy, vorba lui Dree, dar mai mult decat incapator sa primeasca iubitorii de muzica facuta cu capul, poate de aceea nici nu au fost foarte multi... vorba aia: mai bine putini da' buni, decat multi da' prosti...
Si da, e altceva sa stai la un metru de artist, sa interactionezi cu el, sa faci parte efectiv din spectacol, iar la sfarsit sa dai noroc cu el si sa schimbi cateva cuvinte..si tu, si el, va simtiti altfel.
Si ar fi mai multe de spus.. dar poate va spun maine la o narghilea!





Lyrics


Pentru voi
Cele doua femei ale mele
Am facut un cantec
Unul singur
Sa va cuprinda pe toate

La inceput mi-a fost greu
Nu puteam sa adun
Plusul cu minusul
haosul cu ordinea
si sa creez un ideal

Una din ele imi aduce soarele
Cealalta ploaia
Una ma face sa plang
Alta ma face sa rad
Dar eu
Le vreau pe amandoua

E-o poezie a simturilor
Si-o mare durere
despre cele doua femei
pe care poate le iubesc
(sau poate nu)

Intr-o zi voi cauta
Si sigur voi gasi
Undeva aici pe pamant
O femeie care sa faca sa ploua
Intr-o zi cu soare

Una din ele imi aduce soarele
Cealalta ploaia
Una ma face sa plang
Alta ma face sa rad
Dar eu
Le vreau pe amandoua






Asa, ca fapt divers, imediat cum am ajuns acasa, am fost rugat de o vecina sa o insotesc pana la sediul Asociatiei Surzilor; am acceptat suspicios... insa pot spune ca nu imi pare absolut deloc rau.. am ramas mai mult decat placut impresionat de comunitatea lor si de modul lor de comunicare; nu mi-a venit sa cred cat de bine si frumos se distrau la serbarea Dragobetelui; spre surprinderea mea am reusit sa comunic destul de usor cu ei, sunt niste oameni absolut normali, foarte deschisi; stiam asta, dar aceasta experienta nu a facut decat sa-mi intareasca convingerile...NU trebuie discriminati in nici un fel.

3 comentarii:

Smart, funny and modest spunea...

Probabil as fi mers si eu la concertul lor daca stiam dinainte 2-3 melodii de`ale lor si daca nu aveam starea asta de oboseala dupa noaptea trecuta :">


Offtopic: you are a great man dude! (nu m-as fi dus la sediul Asociatiei Surzilor nici in 20 de ani probabil. Consider prea multe lucruri pierdere de timp si daca toti ar fi ca mine :-SS auch that world would suck bigtime!

Anonim spunea...

florinache.. cred ca trebuie sa vezi Yes Man si sa inveti sa mai zici si DA. trust me.. o sa ai numai de castigat ;)

justDan spunea...

asa Panda..zii tu;)