luni, 13 octombrie 2008

Turism 2008-2009

Buna dimineata!
Pierzand noaptea aceasta de pomana (de fapt nu chiar, m-am intalnit cu o veche amica si cu un fost coleg de liceu, povestesc imediat...), mi-am adus aminte ca a reinceput cursul de turism organizat de domnul profesor Teodor Uscatu!
Cursul are ca scop pregatirea de ghizi in turism si diversificarea tipului de activitate fizica practicata sistematic de studenti. Daca veti intra pe site veti afla mai multe detalii si o multitudine de articole interesante.
Pe scurt, cursul de turism a fost inclus in planul de invatamint al Facultatii de stiinta si Ingineria Materialelor din Universitatea „Politehnica” Bucuresti in anul 1990, fiind conceput la acea data ca un curs facultativ de cultura generala pentru studentii din invatamantul superior tehnic. De 18 ani se desfasoara in fiecare miercuri, intre orele 18.00-20.00, in amfiteatrul JA 101, Facultatea de Transporturi, (aveti si o mica harta atasata pe site).
Deschiderea a avut loc miercurea trecuta pe 8, dar nu va speriati, se mai face o deschidere si miercurea aceasta pe 15, la ora 18:00, pentru cei care nu au putut ajunge saptamana trecuta. Deasemenea, tot atunci se face si inscrierea la curs.
Din experienta proprie va spun ca acest curs merita toata osteneala, atat din punct de vedere al atmosferei de curs si al informatiilor primite, cat si al aplicatiilor practice organizate de domnul profesor Teodor Uscatu alaturi de studenti, care eu zic ca sunt mai mult decat acceptabile, ca pret, pentru studenti! In plus, pentru studentii de anul II ai Politehnicii, cursul este acceptat ca facultativ si punctat in consecinta cu credite! Deasemenea, diploma primita la sfarsit este recunoscuta oficial!
Prima aplicatie practica va fi peste aproximativ o luna si se numeste Turul orasului Bucuresti. Nu cred ca e nevoie sa spun ce inseamna asta:).
Va stau la dispozitie pentru mai multe informatii, la fel si site-ul oficial al cursului.
Ne vedem acolo! Asta daca vreti sa participati la familia "de la turism":P.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Suuuper ! veniti cati mai multi , nu veti regreta !